“Sauerkraut" öğreniyoruz ve "Gyoza" yapıyoruz...

WORKSHOP

 

“SAUERKRAUT” ÖĞRENİYORUZ VE “GYOZA” YAPIYORUZ...

İpek Kuşçu ve Noriko Suzuki ile tanışmak, İpek Kuşçu’ya probiyotik beslenme konusunda öğrenmek istediklerinizi sormak ve hep beraber atölye çalışması için 20 Şubat 2019 tarihinde Happy Nest Etiler’de buluşuyoruz. Atölyemizde ayın sebzeleri ile bu kez “Sauerkraut teknikleri ve Gyoza yapımını” uygulama örneklerini öğreniyoruz.

Sindirimi iyileştirmenin ve bağışıklığı güçlendirmenin yolu probiyotik gıdalardan geçiyor…

En kolay ve en sağlıklı yöntem yediklerimizi doğru fermentasyonla mayalandırarak gerçek probiyotik gıdalara dönüştürmekten geçiyor. Bu atölyede öğreneceğimiz “Sauerkraut” ise en güçlü probiyotik turşu örneğidir.

 

Bu toplantımızda İpek Kuşçu ile,

* Temel sauerkraut tekniğini

* Mor sauerkreaut yapımını

* Mor kvass yapımını, uygulamaları ile öğrenecek ve bunların tadımını yapacağız.

 

Ardından Noriko Suzuki, Japon ev usulü glutensiz pirinç hamur ile yapılan bir mantı olan “Gyoza” yapımını öğretecek bizlere. Gyoza’nın iç harcı ise; Şubat ayı sebzeleri ve sauerkraut ile olacak. Taze taze hazırladığımız “gyoza”ları tavada önce çıtır hale getirip sonra buharda pişirip hep beraber yiyeceğiz.

 

ETİLER

20 Şubat Çarşamba, 11:00-13:30